aftermovie laten maken

Een aftermovie is een online video waarin sfeervol wordt teruggeblikt op bijvoorbeeld uw evenement, festival, opening, borrel of netwerkdag. 
 
Aftermovies zijn één van de populairste vormen van video op sociale media. Goede aftermovies leveren veel en positieve reacties op. Facebook geeft prioriteit aan video en aftermovies zijn daarom snel zichtbaar op de tijdlijn van gebruikers. Het laten maken van een aftermovie is een onmisbaar onderdeel geworden van marketing. Een aftermovie is naast een terugblik gelijk een promo voor een volgende editie. 

aftermovie

  • Oplevering mogelijk binnen een dag
  • Prijs vanaf 650,-
  • Snelle montage
  • Professioneel team en apparatuur

mogelijkheden

De omvang van de productie van een aftermovie kan sterk vari√ęren. U kunt al bij ons terecht voor een halve opnamedag met √©√©n cameraman, tot een uitgebreid inhoudelijk dagverslag of een compilatie, gemonteerd uit meerdere draaidagen. Wilt u interviews met deelnemers of bezoekers in de video? Hiervoor is verslaggever Nathalie beschikbaar. De benodigde montagetijd hangt samen met de hoeveelheid opgenomen video.¬†De¬†Videoproducers werkt¬†met volledige toewijding aan de best mogelijke video, binnen uw budget.¬†

Actuele video maakt op sociale media de meeste impact. Daarom maakt De Videoproducers snelle montages.  

onze aftermovies.

Video afspelen

Utrecht Canal Pride 2019 | Feestelijk verslag met kleurrijke beelden en interviews. Bekijk ook de interactie op Facebook.

Video afspelen

Wie is de Mol? Fandag 2018 | Samenvatting van een dag vol activiteiten, met korte fragmenten van verschillende onderdelen. 

Video afspelen

TorenkamerEXPO | De opening van een nieuwe tentoonstelling in Amsterdam, met reacties van kunstenaars en bezoekers.

Aftermovie
Vanaf 650,-

Veelgestelde vragen

  • Welke stijl, lengte en inhoud ziet u zelf voor u? Dit stemmen we voor de opname af, zodat we de montage snel kunnen afleveren.¬†
  • Zorg voor een tijdschema en geef aan welke onderdelen u graag in beeld wilt en wat minder belangrijk is.
  • Zorg dat De Videoproducers ongehinderd hun werk kunnen uitoefenen op de locatie.

Wij raden aan om vooraf te communiceren dat er een filmploeg aanwezig is, die in opdracht van de organisatie een aftermovie maakt. Als wij iemand aanspreken voor een interview, geven wij aan waarvoor wij de opname maken. Mocht iemand aangeven niet in beeld te willen komen, dan respecteren wij dit. Meer informatie leest u bij de autoriteit persoonsgegevens. 

Zoals ons portfolio bewijst, zijn De Videoproducers zeer gedreven makers. Onze aftermovies hebben een journalistieke insteek. Wij zetten een stapje extra zodat onze video’s ‘rijk aan mooie shots’ zijn. Daarnaast presteren we uitstekend onder tijdsdruk.

Ja. Wij raden daarvoor productiemuziek (ook wel bekend als¬†library of stockmuziek) aan. Bekende hits mogen namelijk niet zomaar gebruiken, daarvoor is toestemming nodig van de maker, via de platenmaatschappij. De (forse) financi√ęle afwikkeling van het gebruik van hitrepertoire is ondergebracht bij Buma/Stemra. Productiemuziek mag vrij gebruikt worden, tegen een vaste kleine vergoeding en is direct beschikbaar.¬†Hiervoor betaalt u een kleine licentie per nummer. Wij nemen deze kosten mee op de factuur.¬†

een aftermovie laten maken?