Aftermovie laten maken

Breng jouw evenement tot leven met een kwalitatieve aftermovie gemaakt door De Videoproducers. Wij zijn gespecialiseerd in het vastleggen van (grootschalige) evenementen met een feestelijke opzet. Of het nu gaat om conferenties, festivals, of tentoonstellingen, wij zorgen ervoor dat jouw evenement op een inhoudelijke en allesomvattende manier wordt vastgelegd.

Creatieve regie

We vinden een vloeiende en boeiende montage belangrijk, zodat de kijker een volledig beeld heeft van het evenement.

Passende muziek

We kiezen de juiste muziek die past bij de sfeer van de dag. De muziek draagt sterk bij aan de sfeer van de video.

De juiste apparatuur

We gebruiken hoogwaardige camera's, microfoons en andere apparatuur om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de aftermovie uitstekend is.

Snelle montage

Wij kunnen een aftermovie snel afleveren, zodat de video de meeste views en interactie krijgt!

Maak kennis met Marvin

Hallo, ik ben Marvin Gierveld, eigenaar van De Videoproducers in mediastad Hilversum. Al sinds mijn jeugd gefascineerd door de magie van video. Mijn liefde voor het medium begon met mijn eerste camcorder, die ik als tiener niet meer los kon laten.

Door de jaren heen heb ik mijn passie omgezet in een professionele carrière. Eerst in loondienst en sinds 2017 met met mijn bedrijf De Videoproducers, waarmee ik diensten voor media en organisaties aanbied. Bedankt voor je interesse, en ik kijk ernaar uit om jouw verhaal vast te leggen op beeld.

Waarom kiezen voor een aftermovie

1

Vastleggen

Na alle voorbereiding is het voor jou, als organisatie, fijn om vastgelegd te hebben wat je allemaal hebt neergezet! Video is daarvoor een uitstekende optie.

2

Uitstekende marketing

Het vastleggen van reacties van deelnemers en het tonen van een positief sfeerbeeld kan nieuwe bezoekers overtuigen om een volgende keer ook aanwezig te zijn op het evenement. 

3

Voor op de socials

Een aftermovie kan de aandacht van het publiek vasthouden omdat de kijker zich verboden voelt. Video is gemakkelijk deelbaar, waardoor het bereik van de jouw merk wordt vergroot.

Apparatuur in huis

De Videoproducers beschikt over eigen apparatuur en we weten hoe we deze optimaal kunnen gebruiken om hoogwaardige video's te produceren. Ook kunnen we montages ter plekke maken, bijvoorbeeld voor social media.

Voorbeelden

Video afspelen

Aftermovie

Utrecht Pride
Als vaste videopartner maken we sinds de eerste editie promo’s, portretten en een kleurrijke aftermovie voor Utrecht Pride.
Video afspelen

Aftermovie Jazzconcours

Prinses Christina Concours
Een swingende dag in het Amsterdamse Bimhuis, samengevat in 1,5 minuut. Een aftermovie met optredens, workshops en interviews.
 
Video afspelen

Vlerk Volleybal

Utrecht Pride
Onderdeel van een serie voor Utrecht Pride, waarin we verschillende deelnemers van de botenparade portretten in een vaste setting. 
 

Veelgestelde vragen

Een aftermovie met een verhaallijn is idealiter tussen de 3-5 minuten. Een simpele variant met alleen sfeershots is vaak één minuut.

Als de aftermovie bedoeld is om deelnemers aan het evenement een herinnering te bieden, raden wij aan de video zo snel mogelijk na het evenement posten, terwijl de ervaring nog vers in hun geheugen zit. Wij kunnen binnen een dag een montage leveren, mits alles zorgvuldig wordt voorbereid. 

Ja, het is een goed idee zijn om je aftermovie ook op platforms zoals TikTok en Instagram Reels te plaatsen, vooral als je doelgroep actief is op deze platforms en je een breder publiek te bereiken. Het beeldformaat voor deze platformen (9:16) is anders dan de productiestandaard (16:9).

Een aftermovie kan helpen bij het creëren van buzz rondom je evenement, het vergroten van de betrokkenheid van het publiek, en het aantrekken van potentiële deelnemers voor toekomstige evenementen. Het biedt ook een blijvende herinnering voor deelnemers en sponsors.

Onze prijs varieert van 1000 tot 5000 euro (ex Btw) per evenement. Dit is afhankelijk van de wensen, opname en montagetijd. Zorg ervoor dat je een gedetailleerde aanvraag doet, zodat wij een nauwkeurige schatting kunnen maken van de kosten. Neem contact op.

Wanneer het event niet in de publieke ruimte plaatsvindt, communiceer dan duidelijk dat er videografen aanwezig zullen zijn om beelden vast te leggen voor een aftermovie. Dit helpt mensen zich bewust te zijn van de opnames en biedt hen de mogelijkheid om bezwaar te maken als ze dat willen.

Als mensen aangeven dat ze niet gefilmd willen worden, terwijl onze camera op hen gericht is, respecteren we de privacy en stopen met filmen.

Laat De Videoproducers met passie en vakmanschap je aftermovie maken!