Aftermovie laten maken

Wil je je evenement in beeld laten brengen? Laat een aftermovie maken door De Videoproducers. Wij zijn goed in het vastleggen van grootschalige evenementen met een feestelijke opzet. Wij zorgen ervoor dat het evenement  allesomvattende manier wordt vastgelegd. Of het nu gaat om een kleinschalige bijeenkomst of met een massaal publiek.

Creatieve regie

We vinden een vloeiende en boeiende montage belangrijk, zodat de kijker een volledig beeld heeft van het evenement.

Passende muziek

We kiezen de juiste muziek die past bij de sfeer van de dag. De muziek draagt sterk bij aan de sfeer van de video.

De juiste apparatuur

We gebruiken hoogwaardige camera's, microfoons en andere apparatuur om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de aftermovie uitstekend is.

Snelle montage

Wij kunnen een aftermovie snel afleveren, zodat de video de meeste views en interactie krijgt!

Maak kennis met Marvin

Hallo, ik ben Marvin Gierveld, eigenaar van De Videoproducers in mediastad Hilversum. Al sinds mijn jeugd gefascineerd door de magie van video. Mijn liefde voor het medium begon met mijn eerste camcorder, die ik als tiener niet meer los kon laten.

Door de jaren heen heb ik mijn passie omgezet in een professionele carrière. Eerst in loondienst en sinds 2017 met met mijn bedrijf De Videoproducers, waarmee ik diensten voor media en organisaties aanbied. Bedankt voor je interesse, en ik kijk ernaar uit om jouw verhaal vast te leggen op beeld.

Waarom kiezen voor een aftermovie

1

Vastleggen

Na alle voorbereiding is het voor jou, als organisatie, fijn om vastgelegd te hebben wat je allemaal hebt neergezet! Video is daarvoor een uitstekende optie.

2

Uitstekende marketing

Het vastleggen van reacties van deelnemers en het tonen van een positief sfeerbeeld kan nieuwe bezoekers overtuigen om een volgende keer ook aanwezig te zijn op het evenement. 

3

Voor op de socials

Een aftermovie kan de aandacht van het publiek vasthouden omdat de kijker zich verboden voelt. Video is gemakkelijk deelbaar, waardoor het bereik van de jouw merk wordt vergroot.

Apparatuur in huis

De Videoproducers beschikt over eigen apparatuur en we weten hoe we deze optimaal kunnen gebruiken om hoogwaardige video's te produceren. Ook kunnen we montages ter plekke maken, bijvoorbeeld voor social media.

Voorbeelden

Video afspelen

Utrecht Pride

Verslag met reacties van deelnemers en publiek
Als vaste videopartner maken we sinds de eerste editie promo’s, portretten en een kleurrijke aftermovie voor Utrecht Pride.
Video afspelen

Jazzconcours

De gehele dag samengevat
Een swingende dag in het Amsterdamse Bimhuis, samengevat in 1,5 minuut. Een aftermovie met optredens, workshops en interviews.
 
Video afspelen

Kindermuziekweek

Terugblik in één minuut
Een simpele montage, met voornamelijk aangeleverd materiaal, waardoor de landelijke omvang duidelijk wordt.

Veelgestelde vragen

Een aftermovie is meestal tussen de 3-5 minuten. Een simpele variant met alleen sfeershots is vaak één minuut.

Als de aftermovie bedoeld is om deelnemers aan het evenement een herinnering te bieden, raden wij aan de video zo snel mogelijk na het evenement posten, terwijl de ervaring nog vers in hun geheugen zit. Wij kunnen binnen een dag een montage leveren, mits alles zorgvuldig wordt voorbereid. 

Ja, het is een goed idee zijn om je aftermovie ook op platforms zoals TikTok en Instagram Reels te plaatsen, vooral als je doelgroep actief is op deze platforms en je een breder publiek te bereiken. Het beeldformaat voor deze platformen (9:16) is anders dan de productiestandaard (16:9).

Een aftermovie kan helpen bij het creëren van buzz rondom je evenement, het betrekken van je publiek, en het aantrekken van potentiële deelnemers voor toekomstige evenementen. Het biedt ook een blijvende herinnering voor deelnemers en sponsors.

De kosten van een aftermovie lopen globaal vanaf 1000 tot 5000 euro (ex Btw). Dit is afhankelijk van de wensen, opname en montagetijd. Zorg ervoor dat je een gedetailleerde aanvraag doet, zodat wij een nauwkeurige schatting kunnen maken van de kosten. Neem contact op.

Wanneer het event niet in de publieke ruimte plaatsvindt, communiceer dan dat er opnames gemaakt zullen worden voor een aftermovie. Als mensen aangeven dat ze niet gefilmd willen worden, terwijl onze camera op hen gericht is, respecteren we de privacy en stopen met filmen. 

Laat De Videoproducers met passie en vakmanschap je aftermovie maken!