Vraag of spoedklus? 

06 20392483

Bedrijsfilm laten maken

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken? Een korte video over uw producten of diensten? Op deze pagina leest u alles over de mogelijkheden bij De Videoproducers.

Met een passende draaistijl, een matchende vormgeving en aansprekende tone of voice, zorgt De Videoproducers dat uw video aansluit bij de doelgroep die u wilt bereiken.

Het gaat om u, de wensen van de opdrachtgever. Met De Videoproducers haalt u alles in huis om uw boodschap te vertalen naar video zonder onnodige tussenpersonen. U krijgt een compleet product en van te voren weet u wat u daarvoor betaalt.

Met De Videoproducers krijgt u:
  • Een betrouwbare en creatieve videopartner;

  • Uitstekende kwaliteit van beeld en geluid;

  • Snelle oplevering van de montage van de video;

  • Een inbegrepen correctieronde.

Video laten maken

Zo bespaar je op de kosten

Doe zoveel mogelijk alvast zelf. Jij kent je bedrijf als beste. Werk je ideeën uit, zet dit op papier. Schrijf op hoe de film eruit moet komen te zien, waarbij je zelfs al kunt nadenken over titels, scenes en eventueel voice-over teksten. Vervolgens maak je een lijst met alle praktische benodigdheden, zoals de locaties. Wanneer je dit gereed hebt kun je gaan sparren met ons, waarna we zullen inschatten hoe lang we nodig hebben om alles op te nemen en te monteren. Hoe uitgebreider je zelf de video voorbereid, hoe sneller en efficiënter je bedrijfsfilm gemaakt kan worden.

Trek een reëel budget uit voor de video die je wilt laten maken. Niets is vervelender dan elke keer herinnert te worden aan de extra scene die je hebt geschrapt om de kosten te drukken. Een professionele bedrijfsfilm laten maken is een investering, die zich snel terugverdient met de verkopen van je product of dienst.
Marvin
Marvin
De Videoproducers

Faq bedrijfsfilm laten maken

Kunnen jullie ons adviseren over de look en feel?

Ja. Wij denken graag mee welke stijl past bij bij je idee. We zorgen voor een een stijl met de juiste tone of voice, die aansluit bij uw bedrijf, de doelgroep en het platform waar de video wordt vertoond.

Wat zijn jullie prijzen?

Iedere videoproductie is maatwerk en daarom vermelden hebben we geen vaste pakketprijzen. Wilt u een prijsindicatie? Neem even contact op voor een aanbod, deze is vrijblijvend.

Waaruit bestaan de kosten van een bedrijfsfilm?

De kosten van een videoproductie bestaan uit de volgende onderdelen: de grootte van de crew (wij werken meestal met 1 videoproducer), de eventuele voorbereiding (pre-productie), het aantal draaidagen, het aantal montagedagen en de bijkomende reis en eventuele onkosten.

Hoe snel is video af?

Bij De Videoproducers leveren we de video altijd zo snel mogelijk. Dit houd in dat we na de opnames gelijk starten met de montage.

Kan er muziek in de video?

Ja, maar hier zijn wel kosten aan verbonden.

  • Meestal gebruiken wij stock en library muziek. Voor een klein bedrag kan deze muziek zonder toestemming worden gebruikt.
  • Voor hitrepertoire (bekende muziek) is toestemming nodig van de rechthebbende. U betaalt tevens voor het gebruik van de muziek.

Is er een correctieronde inbegrepen?

Na aflevering van de montage, is er 1 correctieronde (per video) inbegrepen, bedoeld voor kleine correcties. Verdere, zowel inhoudelijke als visuele, wijzigingen worden per uur gefactureerd.

Offerte aanvragen?

Neem contact op

Spoedklus of vraag?

06 20392483