bedrijfsvideo laten maken

Een professionele bedrijfsvideo is een video waarin u laat zien wat uw bedrijf doet. In een korte tijd krijgt de kijker een duidelijk beeld van uw diensten.

Het laten maken van een bedrijfsvideo​ laat u natuurlijk graag over aan een videoproductie-bedrijf dat betrokken is, meedenkt en snel werkt. De Videoproducers is door onze klussen voor diverse media en omroepen in Hilversum volledig op de hoogte van de laatste trends op video gebied. Kennis die wij direct toepassen bij het maken van uw bedrijfsvideo. Ook heb wij hoogwaardige apparatuur in huis. Een video laten maken is vakwerk. Daarom maken wij graag kennis met u om te kijken of we een match zijn. Bekijk ons portfolio!

bedrijfsvideo

 • Informatieve video over uw bedrijf.
 • Wij kunnen met u meedenken over de best passende stijl en inhoud.
 • Snelle montage en aflevering van het eindproduct.

waarom een bedrijfsvideo

Video is eigenlijk niet meer weg te denken. Met name dankzij de smartphone is video de hele dag door aanwezig. Video wordt daarom steeds vaker ingezet als marketinginstrument. U kunt als bedrijf niet achterblijven. Met een bedrijfsvideo geeft u nieuwe klanten een goede eerste indruk. Daarnaast werkt u aan vertrouwen door uzelf te laten zien. Een bedrijfsvideo
kunt u gebruiken op uw website, sociale media, beurzen, tijdens presentaties en bij een verkoopgesprek. Vertel wat uw 
bedrijf doet en overtuig ze met video!

Beelden trekken aandacht. Blijft u ook niet even hangen als er tijdens het scrollen op Facebook een video voorbij komt?  

Man met koffie in cafe
"Het team van De Videoproducers was zeer professioneel, Nathalie instrueerde onze medewerkers, terwijl Marvin zijn apparatuur opstelde. Nadat ik een bedrijfsfilm heb geplaatst heb ik veel leuke reacties gekregen. Ook het team deelde de video."
Vrouw wordt geïnterviewd

veelgestelde vragen

De lengte is afhankelijk van het doel en de doelgroep van uw video. Wilt u consumenten bereiken, dan is de richttijd vaak tussen 1 de 2 minuten. Wilt u een bedrijfsfilm op bijvoorbeeld een vakbeurs gebruiken, waarover u ter plekke informatie geeft? Dan is het goed om langere shots te gebruiken.

Minimaal is er één opnamedag, inclusief apparatuur en een montagedag nodig. De prijs van een bedrijfsfilm begint daarom vanaf 1000 euro. Wij bieden ook goedkopere oplossingen, zo kunt u bijvoorbeeld een snelle reportage laten maken.

Allereerst maken we graag kennis met u! Dat is altijd vrijblijvend. Daarna kunnen we aan de slag met;

 • Afstemming van afspraken inclusief een definitieve offerte.
 • Pre-productie; het maken van een script (wanneer nodig).
 • De productie; de opnamedag(en).
 • De post-productie; de montage. 

Denk goed na wat u wilt vertellen en wat u wilt laten zien in de film. Wat drijft u, waarom doet uw bedrijf er toe? Laat niet alleen zien wat u te bieden heeft, maar ook waarom. Denk ook na over;

 • De stijl; formeel/informeel, met/zonder interviews etc.
 • Doelgroep; wie wilt u bereiken?
 • Praktisch; hoe kan ik de opnames zo goed en vlot mogelijk laten verlopen?

Ja. Wij raden daarvoor productiemuziek (ook wel bekend als library of stockmuziek) aan. Bekende hits mogen namelijk niet zomaar gebruiken, daarvoor is toestemming nodig van de maker, via de platenmaatschappij. De (forse) financiële afwikkeling van het gebruik van hitrepertoire is ondergebracht bij Buma/Stemra. Productiemuziek mag vrij gebruikt worden, tegen een vaste kleine vergoeding en is direct beschikbaar. Hiervoor betaalt u een kleine licentie per nummer. Wij nemen deze kosten mee op de factuur. 

Een video is sterker met een goede inhoudelijk boodschap. Deze kunt u op verschillende manieren communiceren; 

 • Het draaien van statements (quotes) van medewerkers. 
 • Door gebruik van titels (graphics) in beeld.
 • Door een voice-over. De Videoproducers heeft met Nathalie van Gent een professionele stem in huis! 

een bedrijfsvideo laten maken?