cameraman inhuren

Marvin Gierveld (28) is werkzaam als freelance cameraman. Wilt u een cameraman inhuren, die de juiste beelden maakt, zelfstandig en punctueel werkt? Ik sta tot uw beschikking met eigen apparatuur. Ik freelance voor verschillende opdrachtgevers, waaronder de AVROTROS en NPO. Op deze pagina vindt u alle informatie over mijn diensten. 

Gear.

Ik beschik over eigen apparatuur.

  • Een Sony FS-5 camera;
  • Fujinon MK 18-55mm en 50-135 cine lenzen;
  • Professioneel Sachtler statief;
  • Audio accessoires. 
Cameraman Marvin Gierveld met Sony FS-5

Prijs.

Je betaalt een uurtarief van 45,- met daarnaast een vaste bijdrage van 250,- voor de apparatuur.

Locatie.

Ik werk vanuit mediastad Hilversum. Veel steden zijn snel bereikbaar. 

faq Cameraman inhuren.

Ja. Ik beschik over een Sony FS-5. Een Sony FS-5 heeft dezelfde sensor als een Sony FS-7, maar de camera weegt minder en is compacter. Er zitten wel enkele verschillen in de bediening en opties van de camera, hier leest u daar meer over. Mijn FS-5 kan overigens vanaf de schouder draaien, dankzij de hoogwaardige Vocas shoulder mount.

Mijn uurtarief is 45,- exclusief BTW. Hierbij komt een bijdrage van 250,- voor de apparatuur. Vraag gerust een offerte aan voor een compleet beeld. Gemaakte onkosten, zoals reiskosten, worden op nacalculatie op de factuur geplaatst.

Ja. Ik ben ook in te huren als freelance cameraman zonder apparatuur. Handig als je zelf apparatuur hebt. Mocht ik de camera niet kennen, dan zou ik er wel vooraf even mee willen oefenen. 

Mijn agenda verschilt van week tot week. Ik doe regelmatig last minute klussen, dus contact opnemen voor een klus op de volgende (of dezelfde dag) raad ik aan. Ik heb eigen apparatuur en hoef daarom niet eerst langs een verhuurbedrijf.

De clips worden opgeslagen als een MXF (XAVC-L codec) op een SD kaart.

Ja. Ik heb een eigen MacBook Pro met Adobe Premiere. 

Ik ben niet in het bezit van een eigen lichtset. Op mijn camera zit wel een LED lamp, maar een lichtset huur ik, indien nodig, in.

Ja. Ik ben opgeleid als cameraman en video editor, maar in toenemende mate draai ik ook zelfstandig interviews.

Ervaring.

Bekijk mijn showreel voor een korte impressie van mijn werkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers.

Contact.

Vul onderstaand formulier in en uw bericht komt direct binnen op mijn telefoon. U kunt ook een e-mail sturen naar info@devideoproducers.nl
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor noodzakelijke e-mail communicatie. Bekijk de privacyverklaring.