cameraman inhuren

Marvin Gierveld (27) is werkzaam als freelance cameraman. Wilt u een cameraman inhuren, die snel beelden aanlevert? Ik sta tot uw beschikking met eigen apparatuur. Nadat ik in 2012 mijn diploma als cameraman en video editor haalde werkte ik voor AVROTROS en NPO. In 2017 ben ik mijn eigen onderneming De Videoproducers gestart. Ik freelance voor verschillende opdrachtgevers. Ik ben zelfstandig, punctueel en professioneel.

eigenschappen

Cameraman Marvin Gierveld met Sony FS-5

apparatuur

Zelf in huis. Een Sony FS-5 met Fujinon MK 18-55mm en 50-135 T2.9 Cine Lenzen, statief en audio accessoires. 

Locatie

Ik ben gevestigd in Hilversum en in het bezit van een eigen auto.

Cameraman Marvin Gierveld maakt een shot van een boot in de gracht

Prijs

U betaalt een uurtarief van 45,- met daarnaast een bijdrage van 250,- voor de apparatuur.

FAQ cameraman inhuren

Ja. Ik beschik over een Sony FS-5. Een Sony FS-5 heeft dezelfde sensor als een Sony FS-7, maar de camera weegt minder en is compacter. Er zitten wel enkele verschillen in de bediening en opties van de camera, hier leest u daar meer over. Mijn FS-5 kan overigens vanaf de schouder draaien, dankzij de hoogwaardige Vocas shoulder mount.

Mijn uurtarief is 45,- exclusief BTW. Hierbij komt een bijdrage van 250,- voor de apparatuur. Vraag gerust een offerte aan voor een compleet beeld. Gemaakte onkosten, zoals reiskosten, worden op nacalculatie op de factuur geplaatst.

Ja. Ik draai ook klussen met apparatuur van een opdrachtgever. Mocht ik de camera niet kennen, dan zou ik daar graag wel vooraf even mee oefenen. 

Mijn agenda verschilt van week tot week. Ik doe regelmatig last minute klussen, dus contact opnemen voor een klus op de volgende (of dezelfde dag) raad ik aan. Ik heb eigen apparatuur en hoef daarom niet eerst langs een verhuurbedrijf.

De clips worden opgeslagen als een MXF (XAVC-L codec) op een SD kaart.

Ja. Ik heb een eigen MacBook Pro met Adobe Premiere. 

Ik ben niet in het bezit van een eigen lichtset. Op mijn camera zit wel een LED lamp, maar een lichtset huur ik, indien nodig, in.

direct contact

Vul onderstaand formulier in en uw bericht komt direct binnen op mijn telefoon. U kunt ook een e-mail sturen naar info@devideoproducers.nl
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor noodzakelijke e-mail communicatie. Bekijk de privacyverklaring.