Vraag of spoedklus? Bel of app

06 20392483

Cameraman inhuren

Mijn naam is Marvin Gierveld (29) en ik ben snel en flexibel inzetbaar als freelance cameraman en editor. Ik kan zelfstandig en samen met een verslaggever op pad.

Freelance cameraman inhuren

Eigen vervoer en apparatuur

Ik beschik over eigen apparatuur. Een Sony FX-6 met Fujinon cinezoom lenzen en een Sanken COS11-d zender. Compacte apparatuur die topkwaliteit levert, geschikt voor tv en online.

Omdat ik niet langs een verhuurbedrijf moet, ben ik razendsnel inzetbaar. Vanuit mijn woonplaats Hilversum ben ik binnen no-time op de opnamelocatie. Daar draai ik beelden en quotes die u nodig heeft. Vervolgens lever ik de beelden af, of verstuur ik ze ter plekke via 4G.

Of het nu gaat om een interview, alleen shots of een compleet verslag. Ik sta standby voor uw opdracht.

Faq cameraman inhuren

Wat is je tarief?

Neem contact op voor een offerte en prijsafspraak. Voor een indicatie kun je uitgaan van een dagprijs van 360,- exclusief apparatuur,-

Hoe snel ben je beschikbaar?

Mijn agenda verschilt van week tot week. Ik doe regelmatig last minute klussen, dus contact opnemen voor een klus op de volgende (of dezelfde dag) is mogelijk. Ik heb eigen apparatuur en kan razendsnel op pad!

Kunt je ook een interview afnemen?

Gaat het om een korte quote? Geen enkel probleem! Voor uitgebreide interviews kan ik een verslaggever uit mijn netwerk inschakelen, zodat ik mij volledig op het camerawerk kan focussen.

Heb je zelf een lichtset?

Ja. Ik beschik over Falycon Eyes flexibele LED panelen. Daarmee kan ik een interview setting goed uitlichten.

Kun je ook monteren?

Ja. Ik heb een eigen MacBook Pro met Adobe Premiere.

In welk formaat neemt je camera op?

Mijn Sony FX-6 camera neemt op in HD en 4K. Clips worden opgeslagen als een MXF (XAVC-L codec) op een SD kaart. Ik kan echter ook aanleveren in andere formaten, zoals MPEG 50.

Kunnen we je inhuren zonder je apparatuur?

Ja. Ik ben ook in te huren als freelance cameraman zonder apparatuur. Handig als je zelf apparatuur hebt. Mocht ik de camera niet kennen, dan zou ik er wel vooraf even mee willen oefenen.

Welke lenzen heb je?

Bij mijn camera heb ik de volgende cinezoom lenzen: de Fujinon MK18-55mm, de Fujinon MK50-135mm en een Sony 18-105 fullframe lens.

Hebben de COVID maatregelen invloed op de opnames?

Momenteel moet er weer rekening worden gehouden met de mondkapjesplicht en 1,5 meter afstand.

showreel

De Videoproducers is werkzaam voor verschillende opdrachtgevers, zowel voor tv als online. In 30 seconden krijg je een overzicht van recent werk.

Heb je een vraag?

Neem contact op

Spoedklus of vraag?

06 20392483