Vraag of spoedklus? Bel of app

06 20392483

Livestreaming

Stream uw event, talkshow of webinar! De Videoproducers maakt betaalbare kwalitatieve livestreams voor op Youtube of Facebook.

Professionele kwaliteit

Bij De Videoproducers kunt een livestream laten maken van een gebeurtenis in uitstekende HD kwaliteit. Of u nu een evenement wilt uitzenden, een webinar of talkshow organiseert of een seminar wilt streamen. Via ons regelt u een betrouwbare en stabiele livestream.

Welke mogelijkheden bieden jullie?

Wij kunnen livestreamen met één of meerdere camera’s. Ook kunnen we videofragmenten of afbeeldingen instarten in de livestream. U kunt ons inschakelen voor events, talkshows, webinars en bruiloften.

Hoeveel kost een livestream?

Dit is afhankelijk van de omvang. U betaalt voor het aantal camera’s, crew en de hoeveelheid tijd die nog is om de livestream te produceren. Neem contact op voor een offerte of prijsindicatie. 

Ik wil een heel simpele registratie, kan dat?

Ja. Of u nu met één camera wilt streamen, of een uitgebreide show wilt maken. Wij zijn een creatieve partner én denken graag met u mee voor een zo mooi mogelijke stream, binnen uw budget. 

Onze kwaliteit

Een voorbeeld van een livestream productie door De Videoproducers.

De Videoproducers denkt mee

Voor een inhoudelijke livestream is het belangrijk dat de uitzending wordt voorbereid, bijvoorbeeld door middel van een een draaiboek. Wanneer u hier zelf nog geen ervaring mee heeft kunnen wij u daarbij helpen. 

Vormgeving

Naamtitels en uw logo zijn altijd inbegrepen bij een livestream. Wilt u een leader, bumpers of aftiteling in de livestream gebruiken, die uw stream nog completer maakt? Deze kunt u voor een meerprijs laten maken door De Videoproducers. 

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met de internetverbinding?

Om te livestreamen is een stabiele uploadsnelheid belangrijk. Dit kan via het beschikbare internet op locatie, of via een 4G verbinding.  Tijdens een locatiebezoek kunnen we de verbinding vooraf testen

Wordt de stream opgenomen?

Ja. Na afloop ontvangt u een mp4 bestand van de livestream. Als back-up worden ook alle losse camera’s opgenomen.

Waar kan ik naartoe streamen?

Naar Youtube, Facebook of eventueel simultaan naar beide platforms. Het is niet mogelijk om naar Instagram te streamen. Het is ook mogelijk om te streamen via Zoom of Teams. 

Ik wil streamen voor een select publiek, kan dat?

Ja, dat kan door de stream niet als openbaar maar als verborgen uit te zenden op Youtube. Alleen kijkers aan wie u de link stuurt kunnen de stream dan bekijken. Deze link is vooraf beschikbaar. Daarnaast kunnen we via Zoom of Teams de stream uitzenden. 

Welke kwaliteit camera's en apparatuur gebruiken jullie?

Wij gebruiken meestal Sony FX-6 camera’s en Black Magic ATEM apparatuur. Ook hebben wij licht, schermen en veel kabels zelf in huis!

Kan er muziek in de livestream?

Alleen rechtenvrije of stockmuziek kan gebruikt worden in een livestream, dus bijvoorbeeld geen popmuziek. Hierop zitten auteursrechten. Youtube en Facebook blokkeren daarom deze livestreams. 

Offerte aanvragen?

Neem contact op

Spoedklus of vraag?

06 20392483