Nathalie van Gent

Nathalie van Gent is freelance verslaggever voor De Videoproducers. “Na een universitaire Bachelor of Arts (Algemene Cultuurwetenschappen), behaalde ik in 2012 de titel Master of Music aan het conservatorium. Als uitvoerend artiest speelde ik hoofdrollen in diverse professionele theaterproducties. Door mijn universitaire studie bleef ik echter altijd verbonden met de organisatie van Kunst en Cultuur en bleef ook het schrijven van verhalen en columns een belangrijke rol spelen in mijn leven.”

Nathalie maakt als verslaggever, presentatrice en videomaker online content voor diverse opdrachtgevers, veelal in samenwerking met De Videoproducers. “Met mijn eigen band Lady & Gents zorg ik voor de muzikale omlijsting van menig bedrijfsfeest en als stemactrice spreek ik luisterboeken in en leen ik mijn stem voor rollen in tekenfilms en kinderseries. Video, Music én Media dus. Het liefst van alles wat.” 

Kom meer te weten over De Videoproducers. 

Nathalie van Gent

“Als verslaggever haal ik nieuwsgierig, vol passie en met de juiste dosis lef de kern uit ieder verhaal. Of het nu gaat om een sfeervol verslag van uw evenement, een catchy reportage of bedrijfsfilm, wij vertalen persoonlijke wensen en ideeën.”