over

Het team van De Videoproducers bestaat uit de twee ervaren en gedreven videomakers Marvin Gierveld en Nathalie van Gent (werkzaam als freelancer voor De Videoproducers). Wij kennen de kracht van videocontent als geen ander en weten welke onmiskenbare rol dit binnen het huidige ondernemerschap speelt. Wij zijn zzp’rs. Dat maakt ons flexibel en innovatief. Wij kunnen op locatie direct een video monteren. Sommige opdrachtgevers besteden een volledige productie aan ons uit, maar we kunnen ook goed uit de voeten met reeds gemaakte plannen of formats. Zet ons in als team, of stuur Marvin op pad als cameraman of camjo. 

eigenschappen

snel

Snel publiceren. Daarvoor hebben we de kennis en apparatuur in huis.

Efficiënt

Opdrachten worden door Marvin zelfstandig uitgevoerd en wanneer nodig in teamverband.

dichtbij

Vanuit Hilversum zijn de grote steden en regio’s snel te bereiken. 

nathalie van gent

verslaggever

“Als verslaggever haal ik nieuwsgierig, vol passie en met de juiste dosis lef de kern uit ieder verhaal. Of het nu gaat om een sfeervol verslag van uw evenement, een catchy reportage of bedrijfsfilm, wij vertalen persoonlijke wensen en ideeën.” Naast haar werk als verslaggever werkt Nathalie ook als stemactrice, zangeres en presentatrice.

Marvin Gierveld

videomaker

“Als cameraman en editor zorg ik voor een goed afgeleverd videoproduct. Ik heb geïnvesteerd in eigen apparatuur: een Sony FS-5 met Fujinon cinezoom lenzen, zodat ik ook beschikbaar ben voor last minute opdrachten en kan ik een hoge kwaliteit leveren.” Marvin werkte eerder voor NPO en AVROTROS. In 2017 is De Videoproducers zijn fulltime onderneming geworden.

maak kennis met ons.

De Videoproducers werken met passie aan goede inhoudelijke video’s.
Marvin Gierveld en Nathalie van Gent maken graag kennis met u!