Vraag of spoedklus? 

06 20392483

Met De Videoproducers haalt u alles in huis om uw boodschap te vertalen naar video. 

Waarom De Videoproducers

Het gaat om u, de wensen van de opdrachtgever. Met De Videoproducers haalt u alles in huis om uw boodschap te vertalen naar video zonder onnodige tussenpersonen. U krijgt een compleet product en van te voren weet u wat u daarvoor betaalt.

  • Snelle oplevering van het eindproduct

  • We werken met de nieuwste apparatuur

  • Altijd direct contact met de videomaker(s)

Video laten maken

Maak kennis met Marvin

De Videoproducers is het bedrijf van videomaker van Marvin Gierveld (30) en bestaat sinds 2017. Al vanaf kinds af aan is video een passie van Marvin, die van zijn hobby zijn werk maakte en nu vanuit Hilversum werkt.

“De wensen en ideeën van de opdrachtgever kan ik van A – Z vertalen in een videoproductie. Naast vele producties die ik zelfstandig uitvoer, ontwikkel ik ook grootschalige projecten waarbij ik samenwerk met andere videomakers, verslaggevers en technici.

Video content is anno 2022 niet meer weg te denken. Enkele jaren geleden maakte ik nog veel losse producties, nu is De Videoproducers vaste video partner van verschillende organisaties. Zij kunnen rekenen op een stijl die aansluit bij hun merk, betrouwbare levertijden en ze krijgen hulp bij het creatieve proces en input vanuit De Videoproducers.”

Mogelijkheden

Bij De Videoproducers kunt u een video laten maken, zoals een item, aftermovie of promo. Daarnaast maken we ook multicam registraties (opnames met meerdere camera’s) die we via een livestream kunnen uitzenden. Ten slotte maken we ook webinars.

Werkwijze van een productie
  1. Offertebespreking

  2. Pre-productie; de voorbereiding

  3. Draaidagen; de opnames

  4. De montage incl. feedback momenten

Kennis maken met Marvin?

Neem contact op

Spoedklus of vraag?

06 20392483