portfolio

Aftermovie.

Kleurrijke, allesomvattende video’s van evenementen en festivals. De Videoproducers kent de kracht van de aftermovie als geen ander. Zo brengen we al drie jaar de Utrecht Canal Pride in beeld. In 2019 keken er honderdduizend mensen naar ons verslag.

Actualiteiten.

Ook last minute.

Social.

De Videoproducers zorgt dat video het beste tot zijn recht komt op smartphones. Eind 2019 maakte we de reeks de 10 van de jaren 10 voor NPO Radio 4, volledig geoptimaliseerd voor sociale media.

Promo's.

Voor vele partijen monteerde De Videoproducers korte promo’s, compilaties of samenvattingen. Daarbij maken we ook gebruik van al gemaakte beelden of uitzendingen. Deze video gaat over de NPO radiostations. 

Bedrijfsfilms.

voor de specifieke doelgroep.

Televisie.

De Videoproducers zijn in te zetten als camjo ploeg voor omroepen en producenten. Of het nu gaat om reality, het halen van quotes of het draaien van beelden. In 2018 waren we op pad voor het progamma Jouw Vrouw Mijn Vrouw. 

Portretten.

Een inhoudelijke reportage over een persoon of organisatie. De Videoproducers haalt de kern uit ieder interview voor een interessant en persoonlijk ‘portret’. Zo spraken we Leoni Jansen voor Sectorplan Cultuur. 

een video laten maken?