Portretvideo laten maken

Of je nu een bedrijfseigenaar bent die zijn merk tot leven wil brengen, een kunstenaar of sporter bent met een inspirerend verhaal, of gewoon iemand die graag een onvergetelijk moment wil vastleggen, voor een portretvideo kun je terecht bij De Videoproducers. Met onze ervaring, expertise en up-to-date apparatuur creëren we een professioneel eindresultaat, dat de kijker bereikt. Bekijk voorbeelden onderaan deze pagina! 🎥🌟

Zorgvuldige voorbereiding

We brainstormen samen om een sterk concept voor je portretvideo te creëren, of het nu gaat om één video of een serie.

Efficiënte draaidag(en)

Onze videoproducers zorgen voor opnames in hoogwaardige kwaliteit, de inhoud staat voorop in een gezellige en professionele sfeer.

Snelle montage

We zorgen voor een passende stijl bij je merk en de geïnterviewde persoon. Dat is wel zo authentiek!

Maak kennis met Marvin

Hallo, ik ben Marvin Gierveld, eigenaar van De Videoproducers in mediastad Hilversum. Al sinds mijn jeugd gefascineerd door de magie van video. Mijn liefde voor het medium begon met mijn eerste camcorder, die ik als tiener niet meer los kon laten.

Door de jaren heen heb ik mijn passie omgezet in een professionele carrière. Eerst in loondienst en sinds 2017 met met mijn bedrijf De Videoproducers, waarmee ik diensten voor media en organisaties aanbied. Bedankt voor je interesse, en ik kijk ernaar uit om jouw verhaal vast te leggen op beeld.

Waarom kiezen voor een portretvideo

1

Meer vertrouwen

Een oprecht en goed geproduceerde portretvideo straalt authenticiteit uit. Kijkers waarderen eerlijkheid en oprechtheid, en een portretvideo biedt een ideale manier om uw merk of boodschap authentiek te presenteren, wat het vertrouwen van je doelgroep vergroot.

2

Vergrote betrokkenheid

Video’s trekken van nature de aandacht. Mensen zijn eerder geneigd om een video te bekijken dan lange stukken tekst te lezen. Door een portretvideo te delen, vergroot je de betrokkenheid van uw publiek en verhoog je de kans dat je boodschap wordt verspreid.

3

Zeer goed inzetbaar

Portretvideo’s kunnen worden gebruikt voor vele doeleinden, zoals bedrijfspresentaties, testimonials, interviews, wervingscampagnes en marketingmateriaal. Ze zijn makkelijk toepasbaar voor verschillende platforms, zoals online, op LinkedIn en bij presentaties op een groot scherm.

Apparatuur in huis

De Videoproducers beschikt over eigen apparatuur en we weten hoe we deze optimaal kunnen gebruiken om hoogwaardige video's te produceren. We zijn niet afhankelijk van de beschikbaarheid en de staat van gehuurde apparatuur.

Van interview naar video

Wij zijn bedreven in het afnemen van interviews, waarna we de essentie uit ieder verhaal halen.

De juiste tone of voice

We kiezen een stijl die past bij het personage, zodat de video een echte match is.

Feedback

We verwerken feedback zodat het eindresultaat aan je verwachtingen voldoet.

Voorbeelden

Video afspelen

Portret circusartieste Sanne

Platform ACCT Amsterdam
Onderdeel van een serie waarin we vier ZZP’ers portretteren uit de culturele sector. Ze hebben een ontwikkel subsidie aangevraagd bij PPO.
 
Video afspelen

Portret muzikant Jeremiah

Platform ACCT Amsterdam
Onderdeel van een serie waarin we vier ZZP’ers portretteren uit de culturele sector. Ze hebben een ontwikkel subsidie aangevraagd bij PPO.

Video afspelen

Vlerk Volleybal

Utrecht Pride
Onderdeel van een serie voor Utrecht Pride, waarin we verschillende deelnemers van de botenparade portretten in een vaste setting. 
 

Veelgestelde vragen

Portretvideo’s stellen je in staat om een gezicht te geven aan een verhaal. Het menselijke element in video, inclusief emoties, gezichtsuitdrukkingen en stemintonatie, maakt het gemakkelijker voor kijkers om zich te identificeren en een sterke band met de inhoud te ontwikkelen.

De kosten van een portretvideo kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de lengte en inhoud van de video, het aantal opnamedagen, de locaties, de benodigde apparatuur, de bewerkingsuren en eventuele extra diensten zoals animaties of voice-overs.

Zorg ervoor dat u alle details van uw project deelt, zodat we een nauwkeurige schatting kan maken op basis van uw wensen. Neem contact op.

Uiteraard is dit mogelijk. We plannen dan zo efficiënt mogelijk. Soms kunnen er meerdere portretten op één draaidag worden opgenomen. Dat scheelt in kosten. 

Ja, er kan muziek aan de portretvideo worden toegevoegd om de sfeer te versterken en emoties over te brengen. We zorgen ervoor dat we de rechten hebben voor het gebruik van de gekozen muziek om problemen met auteursrechten te voorkomen.

De tijd die nodig is om een portretvideo te maken, hangt af van de complexiteit van het project. Het plannen, filmen, bewerken en afronden van de video kan variëren van enkele dagen tot enkele weken, afhankelijk van de betrokkenheid van het project.

Ja. Door een quitclaim te ondertekenen, geeft de gefilmde persoon toestemming voor het gebruik van het beeldmateriaal.

Laat De Videoproducers het verhaal portretteren, met passie en vakmanschap.