promo video laten maken

Een promo video is een inhoudelijk krachtige video waarmee u een product, dienst of evenement onder de aandacht brengt.
 
Video is zeer populair bij online adverteerders en groeit nog steeds. Bij De Videoproducers kunt u een promo video laten maken die is geoptimaliseerd voor gebruik op sociale media. Een online publiek heeft een zeer beperkte concentratieboog. Een promovideo is daarom kort en bondig. Maak uw klanten nieuwsgierig, creëer een positieve verwachting. Kortom, maak indruk met video en laat zien: dit mogen ze niet missen!

promo video

  • Korte promo’s binnen een dag gemonteerd
  • Uurprijs montage 45,-
  • Team waarop u kunt rekenen 

Waarom een promo video

Een promo kunt u inzetten voor diverse concrete doelen, waaronder het aankondigen van een evenement op een specifieke datum. Ook kunt u bestaande klanten informeren over een nieuw product of aanbieding. Een call to action is vaak een belangrijk onderdeel van een promo video. Met video kunt u een beleving meegeven en de kijker enthousiast maken. Een goede promo wordt geliked en gedeeld. Video is een onmisbaar onderdeel van een marketing strategie, zo’n 80% van het internet gebruik is video gerelateerd. 

Bijna 60% van de kijkers weet drie dagen na het kijken van een online video nog waar de video over ging. 

onze promo's.

Video afspelen

Utrecht Canal Pride | Deze video voor Instagram Stories kondigt de derde editie van het evenement aan. 

Video afspelen

Bekendmaking nieuwe presentator | Deze viral video is een spannende aankondiging: wie is de nieuwe presentator? 

Video afspelen

MUZE Doel: meer mensen moeten zich aanmelden voor een foto en interview sessie. Daarvoor maakte we een korte promo, zodat de kijker een verwachting krijgt. 

85% van mobiele
facebook gebruikers kijkt video zonder geluid.

Veelgestelde vragen

Ja. De Videoproducers monteert promo’s uit bestaand materiaal. Zorg wel dat u toestemming heeft om de beelden te gebruiken.

Jazeker. Wij maken opnames, maar denken ook graag met u mee over een script. 

85% procent van alle video’s op Facebook wordt bekeken zonder geluid. Daarom raden wij altijd aan om de inhoudelijke boodschap visueel te communiceren. Bij gesproken woord gebruiken we ondertiteling. 

Ja. Wij raden daarvoor productiemuziek (ook wel bekend als library of stockmuziek) aan. Bekende hits mogen namelijk niet zomaar gebruikt worden, daarvoor is toestemming nodig van de maker, via de platenmaatschappij. De (forse) financiële afwikkeling van het gebruik van hitrepertoire is ondergebracht bij Buma/Stemra. Productiemuziek mag vrij gebruikt worden, tegen een vaste kleine vergoeding en is direct beschikbaar. Hiervoor betaalt u een kleine licentie per nummer. Wij nemen deze kosten mee op de factuur. 

Ja. Wel zijn er verschillen in beeldformaten. Voor mobiel gebruik wordt gebruikt gemaakt van 1:1 (vierkant) en voor Instagram stories 9:16 (rechthoek). Wij denken met u mee over het meest geschikte formaat. Ook kunnen wij de montage in meerdere beeldformaten leveren. 

een promo laten maken?