Vraag of spoedklus? Bel of app

06 20392483

Video laten maken

Video laten maken? Een reportage, online item, tutorial of aftermovie? Op deze pagina leest u alles over de mogelijkheden bij De Videoproducers.

Met een passende draaistijl, een matchende vormgeving en aansprekende tone of voice, zorgt De Videoproducers dat uw video aansluit bij de doelgroep die u wilt bereiken.

Het gaat om u, de wensen van de opdrachtgever. Met De Videoproducers haalt u alles in huis om uw boodschap te vertalen naar video zonder onnodige tussenpersonen. U krijgt een compleet product en van te voren weet u wat u daarvoor betaalt.

Met De Videoproducers krijgt u:
  • Een betrouwbare en creatieve videopartner;

  • Uitstekende kwaliteit van beeld en geluid;

  • Snelle oplevering van de montage van de video;

  • Een inbegrepen correctieronde.

Video laten maken
meest gemaakte video's

Online item

Professionele video voor op Youtube, Facebook of andere socials.

Aftermovie

Een sfeervol verslag van een evenement, concert of bijeenkomst.

Bedrijfsfilm

Overtuig uw klanten tot aankoop van uw product of dienst.

Faq video laten maken

Wat zijn jullie prijzen?

Iedere videoproductie is maatwerk en daarom vermelden hebben we geen vaste pakketprijzen. Wilt u een prijsindicatie? Neem even contact op voor een aanbod, deze is vrijblijvend.

Waaruit bestaan de kosten van een videoproductie?

De kosten van een videoproductie bestaan uit de volgende onderdelen: de grootte van de crew (wij werken meestal met 1 videoproducer), de eventuele voorbereiding (pre-productie), het aantal draaidagen, het aantal montagedagen en de bijkomende reis en eventuele onkosten.

Hoe snel is video af?

Bij De Videoproducers leveren we de video altijd zo snel mogelijk. Dit houd in dat we na de opnames gelijk starten met de montage.

Kan er muziek in de video?

Ja, maar hier zijn wel kosten aan verbonden.

  • Meestal gebruiken wij stock en library muziek. Voor een klein bedrag kan deze muziek zonder toestemming worden gebruikt.
  • Voor hitrepertoire (bekende muziek) is toestemming nodig van de rechthebbende. U betaalt tevens voor het gebruik van de muziek.

Is er een correctieronde inbegrepen?

Na aflevering van de montage, is er 1 correctieronde (per video) inbegrepen, bedoeld voor kleine correcties. Verdere, zowel inhoudelijke als visuele, wijzigingen worden per uur gefactureerd.

Waar zijn jullie gevestigd?

De Videoproducers is gevestigd in Hilversum.

Offerte aanvragen?

Neem contact op

Spoedklus of vraag?

06 20392483